Rideklubben Møllen

ELEVSKOLEN

Vi kan tilbyde undervisning fra begynder til øvede og råder over 14 elevponyer og -heste i alle størrelser. Vores holdtimer ligger mandag 16-21, tirsdag og onsdag 16-20, torsdag 15-20 og fredag 16-18. 

KONTAKT TIL ELEVSKOLEN (NYE ELEVER)

 Går du med drømmen om at lære at ride, så kontakt Lotte på SMS 30 31 69 22 eller på e-mail mail@team-moellen.dk eller elevskolen@rideklubben-moellen.dk. Send kort info om din/dit barns alder og højde, tidligere rideerfaring og hvilke dage og tidspunkter, der passer jer, så finder Lotte et hold til jer. 

KONTAKT TIL ELEVSKOLEN (EKSISTERENDE ELEVER)

 Afbud til holdtime på dagen: sms til Lotte på 30 31 69 22 

Henvendelser vedrørende ekstra holdtimer, erstatningstimer, enetimer, fremtidige afbud osv. sendes til Lotte på mail: mail@team-moellen.dk 

RIDEUNDERVISNING PÅ ELEVHOLD

På Møllen er der ca. 15 elevponyer/-heste, som bruges til undervisning i elevskolen. Størrelsen varierer fra shetlandspony til store heste, så der er gode muligheder for at finde en pony/hest, der passer til dig. Underviseren bestemmer hvilken hest/pony du skal ride på, og dette revurderes cirka 1 gang i måneden, så udfordringsniveauet hele tiden tilpasses den enkelte elev. Du er også velkommen til at medbringe din egen pony/hest og få undervisning. Hver onsdag tilbyder vi springundervisning på elevpony/-hest eller egen pony/hest. Her på klubbens hjemmeside og på opslagstavlerne finder du priserne på rideundervisning. Her vil du også finde årets aktiviteter for alle klubbens medlemmer. 

FØR HVER RIDETIME...

… skal eleven selv klargøre den tildelte elevpony/-hest – dvs. der skal strigles, renses hove, sadles op og lægges hovedtøj på. Tjek altid at sadel og hovedtøj er i orden, både for ponyen/hestens og ikke mindst din egen sikkerheds skyld. Sørg for at have behageligt tøj på til ridetimen. Det er meget vigtigt, at du har sko/støvler på med en lille hæl, så du ikke risikerer at foden glider igennem stigbøjlen og sidder fast. De første timer kan du få lov at låne en ridehjelm, men hvis du beslutter dig for at gå til ridning, er det bedst at investere i din egen hjelm – også for at få en, som passer perfekt. Husk at en ridehjelm, der har været udsat for et kraftigt slag, altid skal udskiftes, da den ikke længere er sikker at anvende. Køb derfor helst en ny hjelm, så du ved, at den ikke er beskadiget. 

EFTER RIDETIMEN...

… skal eleven også selv sadle af, strigle, rense hovene – med mindre elevponyen/-hesten skal bruges af anden rytter. Sadel og hovedtøj skal hænges på plads i sadelrummet, og bidet på hovedtøjet skal skylles/renses grundigt. 

TILMELDING / FRAMELDING

Man melder sig til et hold for en måned ad gangen, og dette betales altid forud.

Vi gør opmærksom på, at afmelding af hold ikke er ensbetydende med udmeldelse af rideklubben.

Ønsker man at blive meldt ud af rideklubben gøres dette skriftlig til Lotte på mail@team-moellen.dk

Hvis man ønsker at stoppe med at ride, skal opsigelse ske senest d. 20. i måneden før.

Der er INGEN rideundervisning på helligdage, og der gives IKKE erstatningstimer, hvis din normale ridetime falder på en helligdag.