Rideklubben Møllen

ELEVSKOLEN

Går du med drømmen om at lære at ride, så kontakt Julie Spindler, sms 60 70 96 67 eller e-mail elevskolen@rideklubben-moellen.dk, som er ansvarlig for vores elevskole.

Vi kan tilbyde undervisning fra begynder til øvede og råder over 15 elevponyer og -heste i alle størrelser.

Rideundervisning indbetales på kontonr. 9737 0002640252
Husk at angive rytters navn.

RIDEUNDERVISNING PÅ ELEVHOLD

På Møllen er der ca. 15 elevponyer/-heste, som bruges til undervisning i elevskolen. Størrelsen varierer fra shetlandspony til store heste, så der er gode muligheder for at finde en pony/hest, der passer til dig. Det aftales med Julie Spindler, hvilken hest du skal ride. Der skiftes hest hver måned, så du får lov til at prøve noget forskelligt. Du er også velkommen til at medbringe din egen pony/hest og få undervisning. Hver onsdag tilbyder vi springundervisning på elevpony/-hest eller egen pony/hest. Springundervisningen begynder ca. kl. 18.00 og foregår i ridehal 1 (den store ridehal). Her på klubbens hjemmeside og på opslagstavlerne finder du priserne på rideundervisning. Her vil du også finde årets aktiviteter for alle klubbens medlemmer.

FØR HVER RIDETIME...

… skal eleven selv klargøre den tildelte elevpony/-hest – dvs. der skal strigles, renses hove, sadles op og lægges hovedtøj på. Tjek altid at sadel og hovedtøj er i orden, både for ponyen/hestens og ikke mindst din egen sikkerheds skyld. Sørg for at at have behageligt tøj på til ridetimen. Det er meget vigtigt, at du har sko/støvler på med en lille hæl, så du ikke risikerer at foden glider igennem stigbøjlen og sidder fast. De første timer kan du få lov at låne en ridehjelm, men hvis du beslutter dig for at gå til ridning, er det bedst at investere i din egen hjelm – også for at få en, som passer perfekt. Husk at en ridehjelm, der har været udsat for et kraftigt slag, altid skal udskiftes, da den ikke længere er sikker at anvende. Køb derfor helst en ny hjelm, så du ved, at den ikke er beskadiget.

EFTER RIDETIMEN...

… skal eleven også selv sadle af, strigle, rense hovene – med mindre elevponyen/-hesten skal bruges af anden rytter.Sadel og hovedtøj skal hænges på plads i sadelrummet, og bidet på hovedtøjet skal skylles/renses grundigt.

TILMELDING / FRAMELDING

Man melder sig til et hold for en måned ad gangen, og dette betales altid forud. Hvis man er forhindret i at møde op til en time, kan man få en erstatningstime i samme måned, hvis man melder afbud senest kl. 12.00 samme dag, Erstatningstimer kan ikke overføres til næste måned. Af hensyn til klubbens regnskabsfører, er det vigtigt at girokort indbetales senest den påførte dato og med tydelig angivelse af elevens navn. Ved gentagne rykkere opkræves et gebyr på 50 kr.  Hvis det ønskes, kan der betales kvartalsvis/halvårligt, så der opnås rabat. Dette aftales nærmere med Julie Spindler.

Vi gør opmærksom på, at afmelding af hold ikke er ensbetydende med udmeldelse af rideklubben.

Ønsker man at blive meldt ud af rideklubben gøres dette skriftlig til Julie Spindler eller formand Gitte Kirkegaard.

Hvis man ønsker at stoppe med at ride, har man en måneds opsigelse.

Der er INGEN rideundervisning på helligdage, og der gives IKKE erstatningstimer, hvis din normale ridetime falder på en helligdag.